Untuk keterangan lanjut, sila hubungi Hidayah (SID: 1088306) di talian 013-6448443(SMS/Whatsapp).

Sunday, May 22, 2011

Jogging Tyme~~

Perghhhhhh....
opsss...ter'excited plak..hehe
ASSALAMUALAIKUM...
fuhhh...gile best ari ni pegi joging pg2 ahad ni kan..

kol 6.30 alarm bunyi...
eceli cam malas je nk bangun..
tido lg best kan..da la sejuk semacam je ni...
mak aihhh...malasnye nak bangun...
alarm bunyi dengan lagu 'menyesal' tu kan membuatkan rasa nk tido lg jerk..huhu
1st bunyi aku biar lagi...
after 10 minit bunyi lg...arghhhh....
aku pun off..hihi...
last2 tiya kejut...
"bangun, bangun!! kate jnji nk joging!!"
dgr perkataan jnji tu terus x jadik nk smbung tido..
pe lg masing2 bangun la...
bersiap..
pas sume siap kami terus gerak...
kitorg jalan je pusing taman kt sini..
dah kuar tu masing2 fuhhhh best gak upenye pagi2 cmni jalan2 amik angin pagi...
baru korg tau...ni x asyik nak terperap je kt bilik tu ha..
ape dapat?? habuk pun tarak...<termasuk aku la tu> hehehe
dah x larat jalan kami pun mula la slow jog...
last2 jumpe taman...
TAMAN AU5 LEMBAH KERAMAT
nak kami katekan..
nasib menyebelahi
tetiba plak ade senam robik kt situ...
mule2 cm segan2 je nk join..
pastu ade pkcik pelawa suh join je...
kami berempat ni dengan muke tembok masuk je la join...
pergghhhh makcik2 ni semua hebat2...
ngalahkan kami yg muda ni...
ahaksss....
penat sioootttt.....
tgh2 bersenam tu hujan mula turun...
kami pun lepak la kt pondok kt taman tu...
amik2 gmbo...
after that teruskan jalan je...
tgh2 jalan2 ujan plak lebat...
kami redahhhh....hehe....
balik2 tu terus g giant sebab nk beli barang nak masak tgh ari ni...
da smpai umah penat seyhhh...
sakit habis badan ni...
tu la..lama sgt x bersukan...
ni la nasib..huhu..
chowww....

menu ari ni : ayam masak lemak + ikan goreng sudeyhh...







2 comments:

missdora said...

haih ! dah lama tak joging sehh..

EidA said...

jom joging..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...