Untuk keterangan lanjut, sila hubungi Hidayah (SID: 1088306) di talian 013-6448443(SMS/Whatsapp).

Tuesday, May 31, 2011

Mummy x sihat..Mummy kene potong perut...

Assalamualaikum dan selamat pagi..
semoga ceria di pagi yg mulia ni ye.. :)
senyum sokmo..
senyum xperlu kata apa2..hehe

entry kali about my student..WAFA IMAN.
lawak la...hahaha
eceli pagi ni dia baru dtg school..
lebey kurang seminggu jugak la dia x dtg school since dia dapat baby baru..
baby boy..

tadi after dia dtg school tye la dia:

wafa sihat?
"sihat"
baby sihat?
"sihat"
mama sihat?
"x sihat"
kenapa?
"mama x sihat sebab kene potong perut"

hahaha..
mmg teacher gelak x habis la..
ade ke cakap mama kene potong perut..
tp xde la nk heran sgt kan sbb nama pun budak..
Wafa ni pun baru 5 years..
tp xleh blah betol la..

yang pkai topi rimau tu la si Wafa Iman..


k lah..nk g ngajo student plak..
nnt sy smbung lagi pasal student yg lain..
nnt tgok la cmne gelagat my student...
hehe..
babai..

2 comments:

aisya said...

hehe.. budak2, comel je..

EidA said...

hehe..tu la pasal...nnt i story lg abot teletah student2 sy.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...