Untuk keterangan lanjut, sila hubungi Hidayah (SID: 1088306) di talian 013-6448443(SMS/Whatsapp).

Tuesday, August 7, 2012

Iman dan Izzah lipat baju!!

Assalamualaikum dan selamat pagi..

Comel kan kalo tengok gelagat si kecik??
Ni aku nak share pasal si kecik 2 org ni..
Iman dan Izzah
Dorang da pandai lipat baju!!

 Izzah: cmne ni Iman??
Iman: try mcm ni lah..

Izzah: kenape x siap2 lagi ni..
Iman: Itu la..adoi...

Hahhh...amacam? susah ke nk lipat baju??hehe..
At last, dorg berjaya jugak lipat baju walaupun x kemas..
Janji dorg berjaya..
Dah siap tu melompat-lompat!!
Suka sangat la tu..
Hehe..

* Comel kan dorg??

2 comments:

fauzan mfy said...

Alhamdulillah..Good Girl....inilah hasil didikan anak2 CIC oleh cikgu2 yg berkebolehan....

semoga anak2 ini menjadi insan yg soleh solehah di masa akan dtg...

walaupun dlu jarang2 jejakkan kaki ke centre, bila masuk sja mna2 centre di putrajaya, suka melihat keletah anak2 kecil ini...rindu akan saat itu..namun ku terpaksa pergi juaa...

kpd semua techer2 di CIC, didiklah anak2 ini dgn belandaskan acuan Islam yang betul agar mereka menjadi seorang pemimpin(leader) yang berguna utk keluarga, agama dan negara...

EidA said...

thanks mr.fauzan..semoga doa mu menjadi kenyataan...amin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...