Untuk keterangan lanjut, sila hubungi Hidayah (SID: 1088306) di talian 013-6448443(SMS/Whatsapp).

Thursday, June 2, 2011

GeLaGAt Si AyDin ComEL

assalamualaikum n selamat pagi all..
senyum2 selalu ye :)

entry kali ni ak nk story about my student ni..MUHAMMAD AYDIN YUSUF..cmne ek nk cite pasal dia ni..
masa awal2 school dulu punye la malas nk layan aydin ni sebab aydin ade penyakit "mim aliff lam sin"
korang paham2 la ye penyakit ape tu..tp lama2 ok da dia lepas kene marah ngn teacher2 n mak dia skali..

okehh..
nak di jadikan cite la kan...masa school olidey ni dia datang school tuk intensif membaca..one day..dtg mood x molek dia..dtg school duduk je kt ceruk dinding...xmau bangun..teacher nak angkat almaklumlah besar gedabak orgnye..huhu..pujuk la dia pelan2..last2 dia nak jugak...

nak kenal aydin??
jap ye..

ni la dia aydin yusuf..muka still mudy pas dipujuk..

korang tgok bawah ni...ade lagi pic dia..


 da mula stat membaca dah


 muka marah sebab malas da nk bace..pastu cakap plak xleh balik..lg la dia marah..huhu

akhirnya dia senyum..

ni la dia aydin teacher..
nnt i smbung lagi en3 `bout my student k..
salam

4 comments:

SyahmiFikri said...

best kan bila ajar budak2.. heheh

ganas nye muka dia.. haha

EidA said...

hehe...best..xnk ajar sama??

amir aizat said...

saya suka budak2,hehe

EidA said...

amir aizat::nnt sy smbung lg cite pasal budak2 ok :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...