Untuk keterangan lanjut, sila hubungi Hidayah (SID: 1088306) di talian 013-6448443(SMS/Whatsapp).

Tuesday, June 12, 2012

Says.....

Assalamualaikum..


sebelum tido ni aku nk share sumting ngn korg dulu...td ak ada tgok kak bi post dia menang RM100 petronas petrol card..wah..best tu..aku pun saje2 la gatal2 mulut tanye n kak bi ckp join la sama..


aku pun dengan slamber je join benda alah tu..benda alah ape??ni ha... http://says.com/my/fb-1215940330..

aku pun xtau ape benda alah ni..mula2 join still rm0.00..xpe..cuba lg..post bnda2 yg menarik sket..

skali lg refresh wall tu..then...


dah naik rm0.20..suke2...hahaha...aku ikut je ckp kak bi..kak bi kate post benda2 yg menarik sket...aku pun buat la...x smpai 10 minit lepas itu....


yeayyy...naik lagi...hehe...korang kalau nk join, join la...hehe

Ok la..mata da rabak ni..gud nite..hope esok dpt lebih lg..thanks Allah :)

2 comments:

Dikbi Kamaruddin said...

Betul tu... tak rugi join. sambil berfesbuk sambil dapat duit.. w/pun tak byk tp kira rezeki la tu...hehehe

EidA said...

hari ni dayah punye akaun da naik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...