Untuk keterangan lanjut, sila hubungi Hidayah (SID: 1088306) di talian 013-6448443(SMS/Whatsapp).

Thursday, June 7, 2012

Geram!!



Geram dengan parent ni..geram aku kat dia sampai aku da xleh nk respect da ngn dia..

citenye bila anaknya kene chicken pox..aku pun xtau camne leh berjangkit kt dia..tp tu la kan, benda nak kene x kira mcmne caranya..tp aku tension bila sorang, sorang student aku kene chicken pox ni...xlarat nk jawab dengan parents dorang la..huhu..

nak dijadikan cerite...

waktu tgh hari td masa dia dtg ambik anak dia muka dia pun da xleh blah..tp ignore kan aje lah..malas nk amik port sgt la kan..

itu tengah hari td..tp tgok ape plak jadi malam ni..

jeng jeng jeng


slamber je tu dia mention nama centre dan nama aku...

dulu aku pernah la tulis kt wall dia suh beli susu sebab susu anak dia da habis..suh aku delete sebab malu kot...tp ni dia mention nama aku n nama centre ni xkira plak aku malu..wat the h***!!!

banyak betul dia punye cekadak..aku punye cekadak ni ko tak tau lg..

mood: ape pun x bleh..

4 comments:

cikji said...

aku pehe perasaan mu da.

sabar deh.Parents ni byk ragam dio.

EidA said...

tu ar pasal..aku sabar je..hehe..sebab demam campak je pun..benda nk jadi bukan kita tahu..

Dikbi Kamaruddin said...

ala, bukan serius pun sampai nak tutup CIC.. selalunya kalu anak kena chicken pox, cikgu x bg antar nursery. biar maknyer yang jaga. kalu mak kena cuti 2 minggu pun bkn masalah nursery. sabar ye cikgu.

EidA said...

haha..dyh ok je..mak dia yg lebih2 plak..bnda xde ape pun..sebenarnya maknye xde tempat nk anta anak nk jaga..alasan je sume tu..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...