Untuk keterangan lanjut, sila hubungi Hidayah (SID: 1088306) di talian 013-6448443(SMS/Whatsapp).

Thursday, January 9, 2014

DIY: Family Tree

Assalamualaikum..

Gud morning semua!!!

DIY ni dah jadi trend skrg kan.. Nak2 kalo jenis tangan lembut tu.. Tangan je lembut oke.. bukan orangnye.. (untuk laki la) hehe.. Gegirl kalau tangan lembut ni memang satu anugerah la kan! Semua benda yang kretif boleh buat.. Syok sebenarnya boleh buat benda2 kreatif ni.. Satu kepuasan!!

Oke2.. kalo korg kretif korang pun boleh buat.. Family tree ni selalunya org wat time wedding.. 


Ni Family tree time wedding kawan tempat keje, Wani.. Sila abaikan 3 org tu okey.. haha.. Jangan marah ye Madam Zana. Cantik!!

Yang bawah ni idea Family tree yang korang boleh nak conteng kt wall korang sendiri.. Bagi yang rumah besar dan dinding tu kosong, boleh la buat.. Jimat dan puas hati nantitengok hasilnya.




Cantik kan?? Selamat mencuba ye pada sape2 yang nak cuba buat tu.. 

2 comments:

diana said...

gambar dan bingkai boleh dapat kat kedai..tapi pokok tu masalah soikit..tak berapa pandai nak buat..melukis lagi la tak reti..heheh

Eida Dayah said...

@diana: hehe.. kalau betul2 nak buat mesti jadi kan?? kalau senget sikit2 tu xpe.. Kan dah namanya seni!! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...