Untuk keterangan lanjut, sila hubungi Hidayah (SID: 1088306) di talian 013-6448443(SMS/Whatsapp).

Friday, April 13, 2012

Beday Attomen!!

Fuhh...jangan x caya, ari ni celebrate beday attomen you...huhu..attomen pun sambut beday gak ek..huhu..

Semalam beday sorg student aku ni..sape?? attomen la..shhh...rahsia dulu..hari ni baru nk celebrate beday attomen ni...mcm biasa la kalo smbut beday kt school mane bleh nk wat grand-grand mcm kt umah kan..just cake n party pack..


kek attomen..sedap kek ni..rasa attomen...eh, attomen plak..rasa laici lah..huhu..kt dalam kek ni ada buah laici..


haaa...ini la dia attomen tu...agak-agak sape ye di sebalik topeng attomen ni...pandai pulak attomen ni wat peace..


ini la dia attomen tu..Muhammad Hazeeq Falah..beday yg ke 4 tahun..HAPPY BIRTHDAY Falah..walaupun falah noty, tcr ttp syg Falah tau..hope Falah x noty dah lepas ni ye..besar harapan tcr supaya Falah x noty tau..huhu


Falah sama-sama dengan fren 4 years..tp rasanya ada jugak yg 3years yang nyebok sama ni..haippp...


Nyanyi sudah, tiup lilin sudah, potong kek sudah..skrg tyme utk Falah bg party pack kt kawan-kawan..tyme yang di nanti anak-anak bila ada beday party..diorang ni bukan nk sgt mkn kek...lebih pada nk makanan yang kt dalam party pack tu..huhu

Suke tengok kanak-kanak ni hepi...ape-ape pun..HAPPY BIRTHDAY MUHAMMAD HAZEEQ FALAH...

p/s: 'tcr' is for teacher ok :)

2 comments:

cikji said...

ni untung jd cikgu tadika,blh dikatakan tiap2 bulan dpt makey kek free hihi

EidA said...

@cikji::tau xpe..mu pn tau kan..kita kan sama2 profesion..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...