Untuk keterangan lanjut, sila hubungi Hidayah (SID: 1088306) di talian 013-6448443(SMS/Whatsapp).

Wednesday, April 18, 2012

Gelagat '3 S'

Ini cerita pasal student aku yang kerenah dia x penah student lain buat..lagi-lagi student lama yang dari tahun lepas lagi..huhu..bermula la cerita..

Alisha Safia, Alyna Shereena dan Arissa Shahana..


Nampak, nama diorang semua S kan..sebab tu kitorang panggil dia '3S'..huhu..diorang ni baru lagi pindah centre sini..before ni kt Gombak..eh, banyak cite plak..huhu..okeh..kita pegi pada kerenah diorang yang kitorang x sangka-sangka ni..

One day, chewaahhh cakap omputih pla..huhu...diorang datang school hari sabtu..hari tu kebetulan x ramai yg datang..selalunya memang camtu lah..hari sabtu x ramai yg dtg...dalam tengah hari mcm tu, tinggal diorg bertiga je..mak dia call, bgtau ambik lambat sket..huhu..ktorg ok je..

Waktu yang sama jugak tengah hari tu, teacher tengah siapkan prop untuk sukan nanti..duduk la kt kelas depan..dorg ada sama wat colouring..

Shahana kaler..

Tengah ralit-ralit duk wat keje..dorg mintak nk g main..teacher-teacher bg jela..lgpun x ade student lain dah..

Tibe-tiba senyap..

Gedeganggg..bunyi pintu tertutup..

Suana sunyi..

Cehhh...saspen je...

Teacher dah rasa x sedap hati sebab tetiba je diorang semua senyap..sunyi sepi..aku pun pegi la ke blkg..cari dorg..cari cari xjumpa..then, nampak la pintu dapur tertutup rapi..aku ngan teacher-teacher lain pun bukak pintu..agak-agak la kan..ape diorang buat kat dapur??

Diorang duk makan pisang you..pas bukak pintu tu, bayangkan la..masing-masing terkejut..tercampak pisang kt tangan dorg..huhu..terus lari meluru keluar dan menyorok lagi..hahaha...gelak golek-golek teacher..nak marah x jadi dah...pastu g cari dorang lg..diorg duk menyorok kt kelas tempat budak-budak solat..muka ketakutan dorg..padahal xmarah pun..

Pastu, kitorang tanya la kan knpe dorg ambik pisang x bgtau teacher..dia ckp takut teacher marah..xde nye ktorg nk marah..ktorg bg jerk..huhu..

Macam-macam la dorg ni..smpai ke hari ni mcm-mcm kerenah diorg ni..tp kalo nk cite sume mmg x ar..len kali plak ok..hujan skrg ni..tido sodap..hehe



2 comments:

cikji said...

HAHAHA ada jugok student gituh lucuu

EidA said...

tersangat lah ada..huhu..pening aku..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...