Untuk keterangan lanjut, sila hubungi Hidayah (SID: 1088306) di talian 013-6448443(SMS/Whatsapp).

Saturday, April 21, 2012

KAW KAW BURGER BAKAR

Hari aku nak share cite aku g makan beger besorrr kat Wangsa Maju..beger ni penah masuk JJCM..ada tengok x??sebelum pegi tu aku xleh nk agak bape besor beger ni..kene pegi dulu nih..huhu..pegi ni pun sebab Mama Izzah (My Student) yang nak belanja..huhu..orang belanja, layan ajer...hehe

Masa dalam kete tu, mama Izzah duk cite pasal beger ni..camane nak beli..ape yang dia bgtau, kene amek nombor then beratur panjang-panjang..panjang mane aku xtau hingga lah mama Izzah bgtau..agak panjang kot..bayangkan sampai lebih kurang 50 meter...jenuh jugak..

Malam kitorang pegi tu hujan..so kitorang bernasib baik sebab orang x ramai sangat..lagipun papa Izzah dah amek nombor dulu..kitorang tunggu je la..


Izzah merengek tanak ngan mama & papa dia..nak ngan teacher da..huhu

Lepas dah dapat beger tu kitorang g makan kt foodcourt JJ Wangsa Maju..xde port nk lepak sebab hujan..huhu..pastu..jalan-jalan then balik...

Gambar beger aku x sempat nak snap sebab da xcited sangat nk makan...dapat je beger terus tibai..x hengat dah..huhu..beger besor-besor x reti gak nk makan..huhu..

Kat sini aku share ngan korang gambar beger tu..gambar-gambar ni aku search kt pakcik google..huhu..






Ape pandangan korang?? jom pegi sana..rasa dulu baru tau..huhu

:)

2 comments:

Abdull Khair Kamaruddin said...

Biar betik. burger gergasi...

EidA said...

jom nnt try nak??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...